Björn Edlund inför bortamötet mot Luleå/MSSK

17 februari 2021 10:15

Två matcher återstår av grundserien i SDHL och MODO Hockey åker upp till Luleå för att möta Luleå/MSSK onsdag 19:30. ”Det ska bli riktigt roligt att åka upp till Luleå, vi är taggade för uppgiften ” kommenterar huvudtränare Björn Edlund.


En tuff helg med bortamatcher är till ända där MODO lyckades plocka sex av nio poäng på sin roadtrip, nu väntar en resa till Luleå för ett möte med Luleå/MSSK.

-Jag är riktigt stolt över den insatsen vi gjorde i helgen som var. Uppladdningen inför dessa matcher var inte optimala då vi inte har haft full trupp på träningarna på grund av sjukdomsläget som varit. Därför är det riktigt starkt av oss att vinna två av tre matcher, kommenterar Björn Edlund.

Värdemätare inför slutspelet

I avslutningen av grundserien väntar nu två tuffa matcher mot Luleå/MSSK där den första matchen går av stapeln nu på onsdag i Coop Norrbotten Arena.

-Det blir värdemätare för oss inför slutspelet. Luleå är utifrån tabellen sett seriens bästa lag och vi ser fram emot matchen. Viktiga nycklar för oss är att tävla i varje situation och varje byte som om det är det sista vi gör. Vi ska vara intensiva över hela banan och våga ligga nära Luleå/MSSK och inte ge dem utrymme, våga spela vårt spel helt enkelt och lira pucken som vi vet att vi kan, avslutar Edlund.

Läget i MODO Hockey

Nathalie Lidman är ur spel. Annars är alla tillgängliga för matchen.