Information inför söndagens jubileumsmatch
Publicerad: 2019-11-12
Dam
MODO Hockeys damer firar 50 år under 2019 och vi vill därför bjuda in till extra festligheter nu på söndag när MODO Hockey möter Brynäs IF i SDHL. Vi bjuder på tårta och saft eller kaffe till samtliga besökare när arenan öppnar 14:00. Kom och fira med oss - Biljetter på modo.ebiljett.nu

Ishockeyverksamheten i MODO Hockey startade 1938 då idrottsklubben Alfredshems IK, grundad 1921, bildade en ishockeysektion. Den första organiserade dammatchen i ishockey i Sverige spelades sedan 1969 mellan Modo AIK och Timrå IK, vilket 2019 är 50 år sedan. MODO Hockey är väldigt stolta över det faktum att föreningen spelade i den första matchen och kommer på fredag kväll, inför nedsläpp i matchen som spelas i HockeyAllsvenskan, att uppmärksamma spelare och ledare som gjort betydande insatser i föreningens damverksamhet.

Nu på söndag den 17 november spelar MODO Hockey match mot Brynäs IF i omgång 17 av SDHL 2019/2020. Föreningen vill då passa på att bjuda in till firandet av 50-års jubileum för damlaget. Biljetterna till matchen kostar 50kr för vuxen, barn under 12 år har fri entré och alla födda 1969 har även fri entré till matchen! Givetvis gäller säsongskort till SDHL och inför matchen sker kalas i entréhallen.

Biljetter på modo.ebiljett.nu

Fjällräven Center öppnar 14:00 och då har vi dukat upp fika i entréhallen där vi tillsammans med partners till matchen bjuder på tårta med saft eller kaffe, vilket gäller för alla betalande så lång lagret räcker. I övrigt är det full fart i entréhallen tillsammans med alla våra samarbetspartners för matchen.

Inför matchen kommer vi även att uppmärksamma framtida spelare för damlaget och hoppas på en riktigt fest tillsammans med alla supportrar!

Varmt välkommen till Fjällräven Center!

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson