Björn Hellkvist inför onsdagens hemmamatch
Publicerad: 2019-11-12
Herr
MODO Hockey möter Västerås på hemmaplan på onsdag kväll för lagets tredje raka hemmamatch. "Rörelse i offensiven och ett högt tempo i vårt passningsspel blir nycklarna i matchen, sen ska vi försöka utnyttja de ytor vi tycker att vi hittat", kommenterar Björn Hellkvist till MODO Channel inför matchen.

MODO Hockey kommer senast från seger i derbyt på hemmaplan mot Björklöven. Efter en första period utan mål gick MODO Hockey upp till 2-0 i den andra perioden och matchen slutade till sist 3-1 efter matchvinnande mål av Mathias From och det avslutande målet i öppen kasse från Daniel Sylwander.

– Vi har stängt den matchen nu då vi hade en sista videogenomgång av boxplay och det gäller oss för oss att glömma den och gå vidare, kommenterar Björn Hellkvist till MODO Channel och fortsätter:

– Under tisdagens träning tränade vi powerplay då vi tycker att pucktempot har varit för lågt den senaste tiden. Det finns anledningar också till att passningstempot kan gå ner då vi mött bra boxplay, vilket varierar från match till match. Men jag tycker att vi borde komma upp på en högre nivå där än vad vi varit på.

"Ett välcoachat lag med ordning och reda"

Västerås har 33 poäng på 19 spelade matcher och ligger med det på en fjärde plats i HockeyAllsvenskan 2019/2020. Västerås kommer senast från seger med 3-2 på hemmaplan mot Karlskrona och i det första mötet för säsongen mellan MODO och Västerås var det Västerås som vann med 3-1 på hemmaplan.

– Västerås är ett tufft lag att möta då de är fysiska och ihärdiga i sitt spelsysten. De är även välcoachade och har ordning och reda så det gäller för oss att skapa kaos så att de tvingas göra saker som de inte har tränat på, asvlutar Björn Hellkvist inför matchen.

{!B}

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Mattias Norlinder är tillbaka i träning och med i matchen efter spel med juniorlandslaget. Kim Rosdahl skadade sig i mötet mot Björklöven och kommer inte till spel mot Västerås.

Förköp dina biljetter till matchen

Vill du köpa biljetter till enstaka matcher är det klart smidigaste sättet att förköpa biljetter via Internet och modo.ebiljett.nu eller via något av våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd.

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift på 50kr per biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center på matchdag i luckan.

Platser finns för drop-In i restaurangen och i Guldbaren. Restaurangbokning: 0660-21 66 11 - [email protected]

Varmt välkommen till Fjällräven Center!

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson