Biljettinformation inför lördagens hemmamatch

8 oktober 2020 15:59
Herr

Endast 50 personer får vara på läktarplats, men genom det otroliga stöd som visats har vi med oss betydligt fler MODOiter än så i Fjällräven Center. Kampanjen med Soffbiljetter för att visa stöd till föreningen går fortsatt att köpa via modo.ebiljett.nu och Swish - Med din Soffbiljett kan du dessutom vara med och tävla tillsammans med Stegbo Möbler och Stressless.


MODO Hockey fortsätter på den inslagna vägen där den HockeyAllsvenska finalen 2019/2020 var startskottet för de så kallade "Soffbiljetterna" som sedan gett eko i sportvärlden. De digitala matchbiljetterna startar nu om inför säsongen 2020/2021 där du via MODO Hockeys biljettsida modo.ebiljett.nu kan köpa Soffbiljetter till MODO Hockeys samtliga hemmamatcher i SDHL och HockeyAllsvenskan.

Observera att köp av Soffbiljetter inte medger något inträde till matcherna utan endast är ett sätt att visa stöd för MODO Hockey.

Till modo.ebiljett.nu för köp av Soffbiljetter

Tävling för dig som stöttar med Soffbiljett

Till lördagens hemmamatch mot Almtuna IS i HockeyAllsvenskan har nu Stegbo Möbler kryddat Soffbiljetten med en tävling där du som köper en biljett till matchen kan vara med och vinna ett presentkort på 15 000 kronor. Stressless är ett av världens mest kända varumärken på möbelmarknaden och finns hos Stegbo Möbler!

modo.ebiljett.nu finns biljetterna. Sen mailar du svaret på frågan: Vilket år grundades Alfredshems IK? till [email protected] tillsammans med en motivering till varför du behöver en ny soffa. Då är du med och tävlar där vi meddelar vinnaren på måndag 12/10.

Soffbiljetter på modo.ebiljett.nu

Direktsänt "Uppsnack" 16:30 på lördag

Inför matchen på lördag när Almtuna IS kommer på besök till Fjällräven Center direktsänder MODO Channel programmet "Uppsnack" inför matchen. Häng med oss i frivisningen som startar 16:30!

Utlottning av 50 biljetter

Till lördagens hemmamatch har samtliga 50 matchbiljetter gått till säsongskortsinnehavare på ståplats som är medlemmar i supporterföreningen Lumberjacks.

MODO Hockey hade hoppats på ett besked från Regeringen gällande att gränsen för offentliga tillställningar skulle höjas från 50 personer till 500 personer. Dock blev beskedet negativt vilket innebär att 50 personer tills vidare gäller för offentliga tillställningar. Det innebär att lottning kommer att ske till kommande hemmamatcher fredag 16 oktober och söndag 18 oktober mot Kristianstad respektive BIK Karlskoga. Vi fortsätter då att lotta ut platserna bland säsongskortsinnehavare under kommande vecka.

Tack för allas stöd och engagemang!