MODO Hockey och Fredrik Glader går skilda vägar
Publicerad: 2021-03-21
Nyhet
MODO Hockey kan idag meddela att vi tillsammans med sportchef Fredrik Glader valt att avsluta vårt samarbete. ”På kort sikt kommer Fredrik att avsluta processer han är inne i, men han kommer inte att vara delaktig i nästa års lagbygge”, kommenterar MODO Hockeys VD Johan Widebro.

Fredrik Glader har varit sportchef under två säsonger i MODO Hockey och kommer att arbeta mars månad ut med administrativa uppgifter innan han lämnar sin tjänst.

– Det har varit ett tufft år för hela föreningen och inte minst för Fredrik. I samband med utvärderingen förra veckan har vi tillsammans pratat om vad som är bäst för MODO Hockey och för Fredrik som person och tillsammans landat i det här beslutet. Vi vill tacka Fredrik för hans tid hos oss och önska honom lycka till med framtiden, kommenterar MODO Hockeys VD Johan Widebro.

– Vi har haft en dialog om framtiden och är överens om att det här beslutet är bäst för såväl mig själv som MODO Hockey. Det finns inga hard feelings, jag har trivts utmärkt med klubben, laget, staden och supportrarna. Jag vill verkligen tacka alla i och runt MODO Hockey för en fin och utvecklande tid. Jag vill önska föreningen lycka till i sin fortsatta utveckling på väg mot SHL, kommenterar Fredrik Glader.

– Vi kommer påbörja rekryteringen av ny sportchef direkt till veckan. På kort sikt jobbar vi för att hitta en tillförordnad lösning alternativt en lösning inom organisationen, avslutar Johan Widebro.

Rickard Edblad