Marion Allemoz klar för fortsättning i MODO

23 juni 2020 10:06
Dam

Det står nu klart att Marion Allemoz signerat ett nytt kontrakt med MODO Hockey och är klar för spel den kommande säsongen. ”Marion har varit med nu i två säsonger och är en spelare som är användbar över hela banan. Väldigt stark center som bidrar offensivt samtidigt som hon är bra i spelet utan puck.”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.


Lagkaptenen i det franska landslaget är klar för en förlängning i MODO Hockey. Marion Allemoz gör sig redo för sin tredje säsong i klubben när hon signerat ett avtal för spel i SDHL 2020/2021.

Den senaste säsongen svarade Allemoz för 21 poäng genom 10 mål och 11 assist på 33 spelade matcher. Det innebar seger i såväl den interna skytteligan som poängligan där Allemoz även stod för flest matchvinnande mål och var den som avlossade flest skott av alla under säsongen.

– Det känns verkligen rätt att det nu står klart att det även blir en tredje säsong i MODO Hockey för mig. Allting kring organisationen och staden känns bra där jag trivs utmärkt och vi alla ser fram emot en bättre säsong än senaste, kommenterar Allemoz och avslutar:

– Alla i och omkring laget vill verkligen stå för en bättre prestation och jag ser fram emot att ansluta så snart som möjligt för att inleda resan på riktigt mot den kommande säsongen.

Kontraktet med Marion Allemoz gäller för säsongen 2020/2021.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021

Fler klipp i MODO Channel