Brendan Mikkelson lagkapten i MODO Hockey
Publicerad: 2020-08-25
Herr
Idag har MODO Hockey utsett lagkaptener för säsongen 2020/2021 i HockeyAllsvenskan där Brendan Mikkelson utsetts till herrlagets 25:e lagkapten genom tiderna. Som alternerande kaptener valdes Daniel Sylwander, Kalle Jellvert och Sebastian Ohlsson.

MODO Hockey har utsett lagkaptener för säsongen 2020/2021 i HockeyAllsvenskan där Brendan Mikkelson blir lagkapten medan tre spelare kommer vara alternerande kaptener. Daniel Sylwander, Kalle Jellvert och Sebastian Ohlsson kommer att bära "A" på tröjorna.

– Det är en stor ära för mig att bli utsedd till lagkapten i MODO Hockey, och det i en grupp spelare där väldigt många har goda ledaregenskaper. Det är någonting jag har tänkt på och att veta att både ledarna och spelarna även ser på mig på det sättet känns väldigt bra, kommenterar Mikkelson till MODO Channel och avslutar:

– Jag fick frågan nu på morgonen och tackade självklart ja. Jag vill bidra på så många sätt jag bara kan och det här är ett av sätten genom att leda laget både på och utanför isen som lagkapten.

{!A}

Se även i MODO Channel Premium

Ville Nieminen berättar för laget vilka som blir lagkaptener

Intervju med Mikkelson efter försäsongsmatchen i Skellefteå

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson