Slutspurten av säsongskortserbjudandet

26 maj 2021 08:17
Nyhet

Fram till dagens datum har MODO Hockey sålt fler säsongskort mot för samma tid under kampanjen förra året. Ett fantastiskt stöd från er som köper säsongskort, efterskänker era kort från föregående säsong och supportar oss på alla sätt. Säsongskortskampanjen pågår till den 28 maj - passa på att teckna ditt kort innan dess för att ta del av fina mervärden!


MODO Hockey kan glädjande meddela att säsongskortsförsäljningen, till säsongen 2021/2022, under tiden för säsongskortserbjudandet har ökat i jämförelse med samma period inför den förra säsongen.

– Det är otroligt häftigt att känna vilket stöd klubben har. I stor utsträckning så väljer de som haft säsongskort tidigare att efterskänka detta och köpa nya kort till den kommande säsongen. , kommenterar Jonas Nilsson, anvarig för privatmarknad på MODO Hockey.

– Vi har också ett flertal som har tecknat nya säsongskort vilket är riktigt roligt. Vill också passa på påminna alla som ännu inte förlängt eller köpt nytt säsongskort att det enklaste sättet att teckna säsongskort är på webben. Det kommer att vara en del kö i luckan de sista dagarna på kampanjen så det är också en bra anledning till att köpa sitt kort på nätet.

Du som förlänger ditt säsongskort och har funderingar på vad som gäller vid eftersäkning och återbetalning finns värdefull information för här: Säsongskort 2021/2022

Säsongskort framåt mot seriestart 2021

Det går utmärkt att köpa säsongskort även fortsättningsvis och då ända fram till starten av den kommande säsongen. Skillnaden är att slutspelsmatcherna samt övriga mervärden inte ingår, men slutspelet kan köpas till för en extra kostnad.

Har du haft säsongskort under föregående säsong så kan du logga in på ditt konto på modo.ebiljett.nu för att förlänga din plats till den kommande säsongen.

Öppettiderna i luckan i Fjällräven Center har följande öppettider:

26 maj 12:00 - 16:00

27 maj 12:00 - 16:00

28 maj 12:00 - 16:00

Ett stort tack till alla er som redan efterskänkt, tecknat eller förlängt era säsongskort!