Vi söker ny kiosk- och barchef till Hägglunds Arena

9 maj 2022 08:30
JOBB

Är du vår nya kiosk- och barchef? Ta chansen och ansök idag!


Skicka in din ansökan via denna länk.

Som Kiosk- och barchef ansvarar du för verksamhetens sportbarer och kiosker i Hägglunds Arena. Du ingår i affärsområdet Event- och Hospitality tillsammans med Restaurang-, Köks- samt Logeansvarig. Ni är ett team som jobbar tillsammans och rapporterar till chefen för affärsområdet.

Verksamheten i kiosk- och sportbarer handlar om att säkerställa en god gästupplevelse med bra service, effektivt flöde och med hög kvalitet i vårt sortiment. Under matcher och event handlar det om att på ett snabbt och effektivt sätt servera många gäster utifrån det koncept som finns i respektive kiosk och sportbar. Ett stort fokus i tjänsten kommer att ligga på att utveckla effektivitet, servicenivå och kvalitet.

I rollen ingår också personalplanering, rekrytering, schemaläggning, utbildning, inköp samt försäljningsansvar. För att lyckas bra i denna tjänst tror vi att du är en positiv person med mycket driv som gillar människor och problemlösning. Du är flexibel i ditt tänkande men ändå strukturerad och noggrann i arbetet mellan matcherna och eventen.

Tjänsten är i huvudsak dagtid men innebär arbete kvälls- och helgtid vid matcher och event, ca 30-50 tillfällen per år.