MODO Hockey önskar en glad sommar!
Publicerad: 2019-06-24
Nyhet
Juli är snart här, vilket innebär lågsäsong för ishockeyn. Men sommaren går fort och snart är säsongen 2019/2020 här. Men fram till dess vill MODO Hockey önska alla en riktigt glad sommar! Receptionen, biljett och bokningsavdelningen i Fjällräven Center kommer att vara sommarstängd mellan vecka 28-31. Varmt välkommen tillbaka 5 augusti och framförallt till ispremiären den 10 augusti!

Sommaren är här och precis som förra året håller en del av Fjällräven Center stängt under juli månad. Restaurang Victory är dock öppen som vanligt! Varmt välkommen förbi varje vardag mellan 10:30 - 13:30 för en god lunchbuffé!

Boka även in 7/7 i eran kalender. Då är det återigen dags för Tidningen 7 och deras uppskattade gratiskonsert. I år gästar Linnea Henriksson för en härlig spelning i Strandparken.

Kvällen fortsätter sedan i Fjällräven Center för den officiella efterfesten. Entrén är gratis och åldersgränsen är 18 år. Varmt välkomna!

Säsongskort till 2019/2020

Sommaren är kort och snart är det dags att förbereda sig för nya säsonger i HockeyAllsvenskan och SDHL. Du har väl tecknat ditt säsongkort? Om inte kan du läsa mer och göra det på modo.ebiljett.nu för det absolut mest prisvärda sättet att följa MODO Hockeys samtliga matcher!

Kommunikatör, MODO Hockey Robin Hedqvist