Patrik Karlkvist förlänger med MODO Hockey

5 april 2018 12:47
Herr

MODO Hockey kan idag meddela en kontraktsförlängning då Patrik Karlkvist är klar för en fortsättning i MODO Hockey. Nästa säsong spelar därmed Karlkvist sin tredje raka säsong i föreningen. ”Vi vill ha kontinuitet i gruppen där Karlkvist är en viktig pusselbit i laget där han visat att han är en pålitlig poängplockare”, kommenterar sportchef Micke Sundlöv.


Patrik Karlkvist har representerat MODO Hockey under de två senaste säsongerna i HockeyAllsvenskan och har där svarat för 70 poäng på 91 spelade matcher genom 36 mål och 34 passningspoäng. Det står nu klart att det blir ytterligare säsonger i MODO där ett nytt kontakt tecknats för två säsonger, till och med 2019/2020.

– Det här känns både bra och jätteroligt då en fortsättning här i MODO Hockey alltid varit mitt första alternativ. Självklart har jag hört mig för då kontraktet gick ut, men jag har inte gjort mitt ännu här i MODO, kommenterar Patrik Karlkvist.

– Patrik Karlkvist är stark med pucken, tävlar på både träning och match och är en spelare som gör poäng. Vi är glada över den här kontraktsförlängningen där Karlkvist haft en resa här i MODO Hockey som borgar för ännu mer och en ännu bättre fortsättning nästa säsong efter bra sommarträning, kommenterar sportchef Micke Sundlöv.

”Hårt jobb varje dag under hela sommaren”

Forwarden ser redan fram emot nästa säsong som har smygstartat. Karlkvist tränar tillsammans med en grupp andra spelare och betonar vikten av en bra försäsongsträning, inte minst för lagsammanhållningen:

– Det är först och främst en bra sommarträning som ligger närmast framför oss med hårt jobb varje dag men där vi även kommer jobba på att svetsa samman gruppen. Det är en viktig del att slita tillsammans under sommaren men att även ha roligt tillsammans.

Avtalet mellan MODO Hockey och Patrik Karlkvist gäller för de två kommande säsongerna till och med 2019/2020.

Kontraktsöversikt MODO Hockey

Till MODO Channel