Nya kontrakt för Jönsson och Perjus!

17 mars 2023 12:47
NYHET

Vi kan idag meddela att klubben kommit överens om nya kontrakt med två spelare i damlaget. Både Lisa Jönsson och Julia Perjus blir kvar ytterligare en säsong. Samtidigt tackar vi av två spelare som lämnar.


Lisa Jönsson kom till MoDo Hockey i slutet av säsongen 2019/2020 och säsongen därpå anslöt Julia Perjus. Undan för undan har de båda 18-åringarna, som fyller 19 i år, spelat sig till fasta roller i klubbens SDHL-lag och nu blir det en fortsättning för båda.

Både Jönsson och Perjus har signerat nya avtal, som sträcker sig över säsongen 2023/2024.

– Vi vill satsa på egna spelare och vill utbilda och utveckla spelare från vårt egna led och det är glädjande att både Lisa och Julia blir kvar här nästa säsong, säger sportchef Björn Edlund, som gästade premiäravsnittet av Slutspelstugg på fredagen och levererade nyheten där.

Samtidigt som ovan nämnda duo blir kvar står det klart att en annan duo lämnar MoDo Hockey efter denna säsong. Det är backen Alexa McMillan och forwarden Bailee Bourassa. Båda anslöt till laget under säsongens gång och vi vill tacka dem för deras insatser i klubben!