MODO Hockey lånar Johan Pettersson resten av säsongen

14 februari 2020 22:00
Herr

Det står nu klart att backen Johan Pettersson lånas ut från Kalix HC till MODO Hockey för resterande delen av säsongen 2019/2020. "Johan gjord ett bra intryck hos oss i matchen han spelade mot Södertälje och vi är glada för lösningen tillsammans med Kalix HC som nu lånar ut sin lagkapten för resterande delen av säsongen", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Johan Pettersson lånades av MODO Hockey till mötet mot Södertälje på hemmaplan i förra veckan. Backen svarade då för två assist till MODO Hockeys båda mål på speltiden 17:51. Det står nu klart att Kalix lånar ut sin lagkapten för resterande delen av säsongen 2019/2020.

– Vi från Kalix HC är mycket glada att Johan Pettersson får möjligheten att fortsätta sin säsong i MODO Hockey. Utlåningen är ett bra kvitto att vi fortsätter att leverera spelare till den yttersta eliten i hockeysverige, säger tränar och sportchef Petter Christoffersson från Kalix HC och avslutar:

– Vi vill rikta ett stort tack till Team Sportia i Kalix, MODO Hockey och framförallt Johans familj för att det här gick att genomföra.