Kalle Jellvert klar för två nya säsonger
Publicerad: 2019-04-23
Herr
MODO Hockey kan idag meddela att Kalle Jellvert signerat kontrakt för de två kommande säsongerna. ”Vi är jätteglada att Jellvert blir kvar då det betyder mycket för den hockeyn MODO ska spela. Han är en duktig defensiv center som kan utveckla sin offensiv, där finns det ytterligare en växel”, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist.

Kalle Jellvert, 22, har Örebro IS som moderklubb och har representerat Örebro Hockey under hela sin juniorkarriär med spel i J18 och J20 innan han säsongen 2017/2018 spelade för AIK i HockeyAllsvenskan. Den förra säsongen spelade Jellvert 51 matcher för MODO Hockey i HockeyAllsvenskan och svarade för 20 poäng (12+8).

– Jag tycker att jag tog kliv under den förra säsongen och det känns som jag har en uppåtgående trend. Men sen kan jag givetvis bli bättre på allt och det gäller att fortsätta jobba hårt för att utvecklas vidare, säger Jellvert till MODO Channel under tisdagens direktsändning.

"Vi har spännande saker på gång"

Det står nu klart att Kalle Jellvert fortsätter i MODO Hockey när ett nytt kontrakt är signerat till och med säsongen 2020/2021.

– Det känns fantastiskt bra då jag trivs bra i både klubben, med laget och sättet som Björn (Hellkvist) och Pär (Styf) vill spela hockey på, säger Jellvert och avslutar:

– Vi har spännande saker på gång redan till nästa säsong och för egen del känns det bra med två nya år på kontrakt då det ger en trygghet att utvecklas vidare. Även bra på sidan om att kunna planera med sambon för de närmaste åren och jag vill verkligen vara med på den här resan framåt som klubben ska göra.

Kontraktsöversikt MODO Hockey för 2019/2020

{!A}

Till MODO Channel

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson