Karlkvist och Bartosak i MODO Channel Premium

11 februari 2020 16:15
MODO Channel

Inför onsdagens viktiga derby i Fjällräven Center har MODO Channel träffat både Patrik Karlkvist och Patrik Bartosak inför matchen för att höra deras tankar om nuläget och om det som väntar på onsdag. Se intervjuerna i MODO Channel Premium.


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även i MODO Channel med bland annat intervjuer inför alla matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Fler klipp inför MODO-Timrå i MODO Channel

Sture Anderssons förtjänstfana hissas

Det är verkligen en speciell tillställning inför matchen mellan MODO Hockey och Timrå IK onsdagen den 12 februari. Det sker en historisk händelse inför nedsläpp när MODO Hockey hyllar Sture Andersson genom att hissa hans förtjänstfana till taket i Fjällräven Center. I ceremonin deltar även delar av laget från säsongen 1979 där MODO Hockey tog sitt första SM-guld.

Se till att komma i god tid till matchen då det väntas mycket folk till arenan, hyllningen startar innan den ordinarie nedsläppstiden 19:00. Mötet är även klassad som en högriskmatch, vilket innebär visitering av samtliga besökare innan entré. Det kan innebära längre köer så det är av största vikt att vara ute i god tid.

Intervju med Sture Andersson i MODO Channel

Missa inte matchen och ceremonin - Biljetter på modo.ebiljett.nu