Jonathan Johnson lämnar MODO Hockey
Publicerad: 2020-03-18
Herr
Det står nu klart att det inte blir någon förlängning i MODO Hockey för Jonathan Johnson. "Vi vill tacka Jonathan för hans tid i föreningen och vill naturligtvis samtidigt passa på att önska honom all lycka till i den fortsatta karriären", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.

Jonathan Johnson kom till MODO Hockey inför säsongen 2018/2019 där han tidigare representerat Troja-Ljungby och Tingsryd i HockeyAllsvenskan. Första säsongen svarade Johnson för 37 poäng genom 15 mål och 22 assist innan det den senaste säsongen lossnade rejält för centern som spelade i MODO Hockeys förstakedja. På 52 matcher svarade Johnson för 79 poäng (29 mål och 50 assist) och slog först klubbrekordet i MODO för flest poäng under en och samma säsong innan han även vann poängligan i HockeyAllsvenskan och tog alla tiders poängrekord i ligan efter en fantastisk säsong.

– Jag har trivts jättebra i MODO Hockey och kunde inte varit på en bättre plats för att utvecklas som spelare och ta nästa steg. Det är svårt att inte känna tomhet efter avslutet av den här säsongen, men jag tar ändå med mig positiva minnen från en rolig säsong med bra lagkamrater, kommenterar Johnson.

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson