Mat och dryck inför fredag - Efterfest i Guldbaren

27 november 2019 15:30
Arena

MODO Hockey möter Tingsryd på fredag hemma i Fjällräven Center och då är det åter igen dags för Hockeyfredag! After Work från 16:00 med drop-in på mat i Guldbaren och från 17:00 i Aspen serveras Hockeymålet. Det finns platser kvar i restaurangen och efter matchen är det Efterfest med livemusik i entréhallen samt extraöppet i Aspen. Varmt välkomna till Fjällräven Center!


På fredag släpps pucken 19:00 i matchen mellan MODO Hockey och Tingsryds AIF, men Fjällräven Center öppnar redan från 16:00 med After Work. Drop-In för mat finns i entréhallen och Guldbaren samt en trappa upp i sportbaren Aspen. Det finns även platser kvar i restaurangen där du kan boka bord.

Menyer i restaurang Victory

Hockeybuffé Årstid 220kr

Marinerade betor med getost crème, Rostad pumpasallad, Matvetesallad med svamp. Kanapé med rökt sik. Potatispuré, Rostad potatis och rotsaker. Viltfärsbiffar med kantarellsås. Högrevsgryta med rotsaker, Rårörda lingon, Pressgurka.

Trerätters 405kr

Förrätt: Gravad lax med kryddostkräm, rädisa, rostat rågbröd och dilldressad kålrabbi

Varmrätt: Hälleflundra med vitvinsås, bakade rödbetor och smörslungad potatis Eller Helstekt oxfilé med rosmarinsky, vitlökssmör och bakade tomater. Serveras med potatisbakelse smaksatt med gruyèreost

Dessert: Triologi på jordgubbar. Pannacotta, jordgubbsmarinerade pärlor och färska jordgubbar toppad med vitchokladcrisp

Boka bord i restaurang Victory.

Meny Guldbaren och Aspen

Guldbaren öppnar för mat- och barförsäljning tre timmar innan matchen där det går att köpa MODO-burgaren för 169 kr, Caesarsallad med pankopanerad kycklingfilé för 145 kr samt nachotallrik med köttfärs för 95 kr eller nachobowl för 45 kr (AW).

I sportbaren Aspen serveras fredagens Hockeymål som kostar 169 kr och är Högrevsgryta med rotsaker och potatispuré.

Sportbarer under fredagens match

Aspen, öppnar från 17:00 med Hockeymålet

Guldbaren, öppnar från 16:00 med mat och dryck (drop-in)

Lockerroom, abbonerat för partners och öppnar från 17:00

Supporterbaren, öppnar från 17:30

High Coast bar, öppnar från 17:30

Time Out, hela öppen från 17:00

Efterfest i Guldbaren och i Aspen

Direkt efter slutsignal så blir det full fart med bandet Coverbag som spelar i entréhallen. Fans Corner är givetvis på plats med Daniel Sylwander och Oscar Hedman där även MODO Hockey-shoppen har red friday och öppet innan, under och efter matchen med rabatter på utvalda produkter.

På allmän begäran kommer även sportbaren Aspen att hålla öppet under Efterfesten för dig som gärna snackar ner matchen i lite lugnare miljö.

Varmt välkomna till Örnsköldsviks största mötesplats och matchen mellan MODO Hockey och Tingsryds AIF!

Biljeter till matchen på modo.ebiljett.nu