Boka bord i Restaurang Victory

 

 

Restaurang Victory

Middag i Restaurang Victory

Välkommen till Restaurang Victory, restaurangen i hjärtat av Fjällräven Center med utsikt över fjärden och arenarummet. Under dagtid serverar vi vår populära lunchbuffé för att sedan inför match och andra events svida om och duka fram till våra middagsgäster. 

Etageplats
Gör kvällen till en helhetsupplevelse!


Boka ditt bord och njut av god middag och underhållning från arenans bästa platser. Middagen serveras innan match/eventstart, ni sitter sedan kvar och njuter av underhållningen från etageplatserna. Du väljer det datum du är intresserad av i bokningssystemet.

Restaurangplats
Middagen serveras innan match/event start och du tar sedan plats på läktaren till kvällens underhållning. Har du redan egen biljett så kan du såklart också boka bord, skriv i kommentarsfältet om du har egen biljett! Du väljer det datum du är intresserad av i bokningssystemet.

Matchmenyer för säsongen 2018/2019 (Länk)

Se våra paketerbjudanden och priser för 2018/2019 (Länk)

MODO Hockeys matcher i HockeyAllsvenskan 2018/2019 (Länk)

Välkomna!

Skriv i kommentarsfältet om du har egen biljett!

Boka bord i guldbaren

 

Guldbaren

Guldbaren

Middag i samband med hemmamatch

Guldbaren är det första du ser när du kommer in i entréhallen. Här kan du få något att äta samtidigt som du släcker törsten med något att dricka. Guldbaren är en mötesplats för alla och öppnar alltid 2h innan match.

Här serveras vår populära MODO-burgare (180gr) tillsammans med pommes frites och coleslaw 169kr, Ceasarsallad 145kr och nyhet för denna säsong en Nachotallrik 99kr.

Skriv gärna i kommentarsfältet vad ni önskar äta.  

Á la carte

Välkommen till Guldbaren tisdag-fredag mellan 11:00-13:30 då vi serverar noga utvalda fisk- och kötträtt dagligen. I vår á la cartemeny finns tre stående inslag och det är MODO-burgare med pommes frites och coleslaw samt vår goda Ceasarsallad. 

Boka bord i Guldbaren via vårt webbokningssystem.

Se meny och priser för Guldbaren (länk)

Välkomna!