Linus Nässén i MODO Channel

14 februari 2020 11:25
MODO Channel

Under torsdagen stod det klart att MODO Hockey lånar backen Linus Nässén av Växjö Lakers för resterande del av säsongen 2019/2020. Nässén är nu på plats i Fjällräven Center för matchvärmning inför fredagens hemmamatch mot Västerås - MODO Channel har intervjun.


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även i MODO Channel med bland annat intervjuer inför alla matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Hockeyfredag när MODO möter Västerås

MODO Hockey laddar för hemmamatch i HockeyAllsvenskan när Västerås IK kommer på besök för möte på fredag kväll med nedsläpp 19:00. Det betyder att Hockeyfredag är tillbaka och att du är välkommen på en riktig helkväll tillsammans med oss! After Work startar redan 16:00 och direkt efter slutsignalen är det Efterfest i Guldbaren med livemusik från bandet Riff raff ruff!

Fler klipp inför MODO-Västerås i MODO Channel

Missa inte matchen och Hockeyfredag - Biljetter på modo.ebiljett.nu