Sport 77 ny partner för MODO-souvenirer

20 maj 2019 21:25
Niclas Lundkvist, Sport 77, och Johan Widebro, MODO Hockey
Nyhet

MODO Hockey har idag glädjen att meddela ny partner gällande försäljning och framtagning av souvenirprodukter. Det lokala företaget Sport 77, som även levererar hockeyutrustning till föreningen, går in i samarbetet där ny webbshop öppnar 10 juni. "Vi tycker att det är väldigt roligt att det är en lokal och kompetent aktör i Örnsköldsvik", kommenterar MODO Hockeys VD Johan Widebro.


MODO Hockeys souvenirer kommer i framtiden att levereras av Sport 77 i Örnsköldsvik då ett avtal precis undertecknats mellan parterna. MODO Hockeys souvenirbutik på nätet har nyöppning måndag den 10 juni och i samband med det kommer även produkterna finnas till försäljning på Vikingagatan 42 i Örnsköldsvik där Sport 77 har sin butik.

– Det här känns verkligen jätteroligt och som en naturlig utökning av vårt befintliga samarbetet med MODO Hockey. Då vi har all typ av hockeyutrustning och levererar det till klubben kommer vi även att ta in delar av Bauer Hockeys produkter i souvenirsortimentet. Vi har väldigt bra kontakt med alla hockeyintresserade i närområdet vilket hjälper oss att förstå vilka souvenirprodukter som efterfrågas, kommenterar Niclas Lundkvist för Sport 77 och avslutar:

– Vi har nu tagit över det tidigare lagret av MODO-produkter men kommer att ha flera nyheter redan till nyöppning av webshoppen den 10 juni. Där efter kommer vi succesivt att utöka med nya produkter för att kunna erbjuda någonting som passar alla MODO-iter lagom till seriestart!

"En viktig del av gemenskapen kring MODO"

Butiken i Fjällräven Centers entréhall kommer även fortsättningsvis att ha MODO Hockey-souvenirer till försäjning i samband med matcher. Från och med säsongsstart är tanken att försäljning av souvenirer ska ske även under dagtid i arenan.

– Med det här avtalet skapas möjligheter att ha ett bredare sortiment. Vi kommer även kunna ha ett mer flexibelt sortiment med "snabba puckar" då det kommer till mindre kollektioner som kan vara specifika för vissa matcher, spelare eller andra event, kommenterar MODO Hockeys VD Johan Widebro och avslutar:

– Med det nya avtalet är förutsättningarna bättre än någonsin för produkter och artiklar av hög kvalité. Våra souvenirer är en väldigt viktig del av gemenskapen kring och samhörigheten med MODO Hockey.