Victor Berglund fortsätter i MODO Hockey

11 april 2018 15:30
Herr

Under onsdagen stod det klart att backen Victor Berglund skriver ett nytt kontrakt med MODO Hockey. ”En av våra yngre killar och det känns väldigt bra att fortsätta jobba ihop. Vi ser alla fram emot att vara del av hans resa och utbildning framåt. Han har spelat en hel del redan den förra säsongen men vi tror att han är redo för nästa steg”, kommenterar sportchef Micke Sundlöv.


Victor Berglund har gått hela vägen genom MODO Hockeys organisation och har klassiska Svedjeholmens IF som moderklubb. Efter spel i U16, J18 och J20 skedde debuten i representationslaget 2016/2017. Den säsongen var Berglund även en av spelarna som tog dubbla SM-guld med MODO Hockey J18 och J20. Den senaste säsongen i HockeyAllsvenskan noterades Berglund för 37 matcher där han även sköt sitt första mål i MODO Hockey.

– Det här känns riktigt bra att stanna hemma ett år till och fortsätta att utvecklas. Jag känner att jag har alla möjligheter till det i MODO Hockey och mitt mål är att kunna bli så bra som möjligt där jag ska fortsätta att bygga på mina styrkor, kommenterar Berglund och avslutar:

– Jag ska fortsätta att jobba på fysiken och träna bra här över sommaren. Spelmässigt måste jag utveckla spelet utan puck där jag vill bli bättre på att lösa situationer som uppstår på match. Jag ser fram emot att få en tydlig roll med vad jag ska bidra med under nästa säsong och jag har bara hört bra om Björn Hellkvist som tränare.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Victor Berglund gäller säsongen 2018/2019.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2018/2019