Lina Ljungblom till MODO Hockey
Publicerad: 2020-08-14
Dam
MODO Hockey kan idag presentera att Lina Ljungblom skrivit kontrakt för den kommande säsongen i SDHL. ”Lina är en av Sveriges kanske största talanger som vi har fått fram under de senaste åren. Hon har levererat i alla sammanhang där hon har fått chansen och även gjort det bra i landslaget”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.

Lina Ljungblom är klar för spel i MODO Hockey. Det kunde MODO Hockeys sportchef Björn Edlund berätta om i MODO Channels direktsändning på fredag förmiddag.

– Vi är väldigt glada att Lina valde MODO Hockey. Som spelare är hon extremt rivig och har en vilja av stål där hon är en jobbig spelare att möta samtidigt som hon har näsa för målet genom snabba avslut, kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund och avslutar:

– Vi ser en extrem potential i henne och att hon väljer MODO visar att vi har en bra miljö för utveckling dit spelare vill komma. Vi ser fram emot att vara med på Linas resa som ishockeyspelare där vi kommer att ha ett bra utbyte med varandra.

"Jag kan ta nästa steg i MODO"

Ljungblom kommer senast från spel i HV71 i SDHL där hon den senaste säsongen svarade för fem poäng (4+1) på 20 spelade matcher. Ljungblom har även spelat för moderklubben Skövde IK i både J18 och J20 den senaste säsongen.

– Jag hade ett år kvar på mina gymnasiestudier och ville göra klart skolan. Därför lät jag ishockeyn komma i andra hand det året när jag pendlade till och från Jönköping för spel i SDHL. Nu känner jag mig redo att ta steget fullt ut och satsa där MODO är en bra förening att komma till. Jag känner att jag kan utvecklas och ta nästa steg i MODO Hockey och det var den främsta anledningen till att jag valde att skriva kontrakt med MODO, kommenterar Lina Ljungblom och avslutar:

– Som spelare är jag väldigt tävlingsinriktad där allt handlar om att vinna, oavsett om det är träning eller match. Jag är ganska allround i spelet där jag tycker att mina främsta egenskaper är spelsinnet och att spela fysiskt. Det senare kanske kommer från att jag spelat med killar genom hela min karriär.

Kontraktet med Lina Ljungblom gäller för säsongen 2020/2021.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021

{!A}

Till MODO Channel

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson