Magnus Sundquist inför bortamötet mot AIK

17 februari 2021 10:20

MODO Hockey möter AIK på bortaplan på onsdag där nedsläpp sker 19:00 på Hovet. ”Vi ska vara på tå från start och tävla i varje situation”, kommenterar Magnus Sundquist


MODO Hockey kommer senast från en förlust på hemmaplan där måndagens match i Fjällräven Center slutade 1-2 mot Almtuna.

-Vi bjuder in motståndarna att komma in i matcherna, vi har blivit rakare och enklare i spelet men vi är fortfarande lite för petiga och omständliga i egen zon vilket gör det lätt för motståndarna. Vi måste bli noggrannare i vårt spel och ta rätt beslut över hela banan, kommenterar Magnus Sundquist.

Mycket desperation i anfallszon

AIK har tre raka segrar i bagaget vilket inför mötet mot MODO Hockey ger en femteplats i HockeyAllsvenskan. Laget kommer senast från seger på bortaplan över Timrå IK där matchen slutade 1-2 OT.

-AIK spelar med ett stort självförtroende och har en hög fart i skridskoåkningen, det blir otroligt viktigt för oss att vara på tå direkt från start och tävla i varenda situation ute på banan. Vi måste vårda pucken och lägga hård press på kassen med mycket desperation i anfallszon, avslutar Sundquist.

Läget i MODO Hockey

Tobias Viklund, Jesper Dahlroth och Frank Corrado är fortsatt skadade och kommer inte delta i matchen. I övrigt så ställer MODO Hockey upp med samma lag som senast och de kan även addera Alexander Ytterell och Tomislav Lovric till truppen.