Avsluta veckan med Hockeyfredag i Fjällräven Center

30 oktober 2018 11:35
Arena

På fredag eftermiddag öppnar Guldbaren upp för After Work från 16:00 och direkt efter toppmatchen mellan MODO Hockey och AIK i HockeyAllsvenskan blir det fullt ös när No Comments spelar live i entréhallan. Avsluta veckan på bästa sätt tillsammans med oss i Fjällräven Center!


Varje fredag den här säsongen kommer Fjällräven Center att bjuda in till After Work inför matchen som spelas i HockeyAllsvenskan och Efterfest med livemusik direkt efter slutsignalen. After Work öppnar från 16:00 där du i härlig miljö kan ladda upp med AW-priser på utvald mat och dryck i Guldbaren som ligger direkt innanför entrén till Fjällräven Center.

Så avsluta veckan på bästa sätt genom att umgås med vänner, mingla i Guldbaren, se hockeymatchen och avsluta kvällen med livemusik med garanterat ös. Biljetter till matcherna hittar du som vanligt hos våra fantastiska ombud i Örnsköldsvik med omnejd samt på alltid öppna modo.ebiljett.nu.

Hockeyfredag den 2 november

Nu på fredag när MODO Hockey tar emot AIK och nedsläpp sker 19:00 öppnar vi portarna för AW från 16:00. Kvällens band på Efterfesten är No Coimments band som direkt efter slutsignalen ser till att stämningen blir hög. I vanlig ordning sker även Fans Corner i entréhallen så det finns verkligen anledningar att göra fredagkvällen till en helkväll tillsammans med oss i Fjällräven Center!

Varmt välkomna!

Biljetter till MODO Hockey - AIK