Mina Waxin skriver nytt kontrakt

10 maj 2021 13:10
Dam

MODO Hockey kan idag meddela att backen Mina Waxin kontrakterats för de två kommande säsongerna. ”Det känns väldigt roligt att behålla en spelare som gått hela vägen genom hockeygymnasiet, hon är en ung back med en mycket ljus framtid”, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Edlund.


Mina Waxin, 20, kom till MODO Hockey säsongen 2017/2018 och har sedan dess varit klubben trogen. Mina skrev inför den föregående säsongen ett kontrakt på två år, detta kontrakt har nu omförhandlats och gäller nu för ytterligare ett år över säsongen 2022/2023.

– Mina är en extremt skridskostark och teknisk spelare med många verktyg i lådan. Har en högstanivå som är toppklass i ligan och som vi hoppas ska fortsätta utvecklas hos oss, kommenterar Björn Edlund.

– Jag trivs väldigt bra i MODO och jag vill vara med på resan framåt där jag känner att vi tar steg hela tiden. Vi har ett härligt driv i laget och det känns som att ingenting är omöjligt, möter vi motgångar så stärks vi av det och hittar nya vägar, kommenterar Mina Waxin och fortsätter:

– Jag vill fortsätta bidra med ett stabilt spel över hela banan och vara med i det offensiva och skapa lägen. Min målsättning är att bli ligans bästa back.

Kontraktet gäller för de två kommande säsongerna.

Kontraktsöversikt 2021/2022