Souvenirkollektionen inför #hyllafoppa

25 februari 2015 14:39

Imorgon klockan 17:00 öppnar dörrarna till Fjällräven Center och det finns många goda anledningar att vara ute i tid inför matchen mot Frölunda HC. Som bekant väntar hyllningen till Peter Forbserg inför nedsläpp och kvällen till ära finns en limiterad souvenirkollektion framtagen.


Samtliga som har biljett till matchen mellan MODO Hockey och Frölunda HC får en specialdesignad t-shirt att ha på sig under ceremonin till Peter Forsberg samt den efterföljande mathen mellan MODO Hockey och Frölunda HC.

När dörrarna öppnas till Fjällräven Center klockan 17:00 öppnar även souvenirshoppen i entréhallen som dagen till ära har en specialkollektion framtagen.

Som syns på bilden ovan handlar det om en T-shirt, en kaffemugg samt en puck med det speciella "21"-emblem som används under kvällen för ceremonin till Peter Forsberg. Dessutom kommer T-shirtar, puckar och replicatröjor med 21 Forsberg att finnas i 21 exemplar vardera som är signerade av Forsberg.

Det är först till kvarn som gäller på dessa eftertraktade dyrgripar så det finns mer än en god anledning att komma i tid till Fjällräven Center där även matchuppvärmningen, som startar 18:00, kommer att gå i kvällens tema.

Mer information och frågor/svar inför kvällen.