MODO Sports Academy och Kilometerkampen skänkte 9600 kronor

27 oktober 2015 22:55

Under Rosa Bandet-matchen mellan MODO Hockey och Frölunda HC deltog åtta tappra i Kilometerkampen hos MODO Sports Academy och svettades ihop hela 9600 kronor till Rosa Bandet-insamlingen.


MODO Sports Academy ligger i det ena hörnet av Fjällräven Center och är en förstklassig träningsanläggning i ett av Örnsköldsviks bästa lägen. Här kan du som både motionär och elitsatsande träna under bästa förutsättningar i nya lokaler.

En av fördelarna med att träna på MODO Sports Academy är att du kan se isen i Fjällräven Center och som guldkortsmedlem även träna under matcherna. Allmänheten fick under Rosa Bandet-matchen den 27/10 chansen att träna under pågående match för att stötta Rosa Bandet-insamlingen. Fem stycken träningscyklar och tre stycken löpband auktionerades ut vilket innebar 5850 kr till MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling.

När de fyra delägarna av MODO Sports Academy dessutom motiverade deltagarna genom att skänka 10kr per kilometer i "kilometerkampen" trampades och sprangs det ihop ytterligare 3750 kronor till Rosa Bandet-insamlingen.

Stort tack till deltagarna under Kilometerkampen samt till MODO Sports Academy där den totala summan landade på 9600 insamlade kronor.