Ingen fortsättning i MODO Hockey för Mattias Norlinder
Publicerad: 2020-04-15
Herr
Det står nu klart att backen Mattias Norlinder inte kommer att representera MODO Hockey den kommande säsongen. "Mattias Norlinder är en av svensk hockeys mest spännande framtidsspelare och vi är glada över den utveckling han haft i MODO och önskar all lycka till i den framtida karriären. Förhoppningsvis får vi någon dag åter se Mattias i MODO-tröjan", kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.

Backen Mattias Norlinder representerade MODO Hockey under fyra säsonger och vann SM-guld i såväl J18 som J20 innan han den förra säsongen även representerade Sverige i JVM. Under slutet av säsongen 2018/2019 flyttades Norlinder upp från J20 till representationslaget i MODO Hockey och svarade för nio poäng på 19 matcher i HockeyAllsvenskan.

Efter en oturlig skada på försäsongen tog den unge backen sedan ytterligare steg i utvecklingen och fick stort förtroende säsongen 2019/2020 där han spelade över 18 minuter i snitt per match och svarade för 18 poäng (7+11) på 34 spelade matcher.

– Jag vill tacka för tiden i MODO Hockey där jag haft ett fantastiskt stöd och haft förmånen att träffa fantastiska människor i och omkring organisationen där ledare, spelare och alla andra jag fått lära känna verkligen har hjälpt mig i min utveckling, kommenterar Mattias Norlinder och avslutar:

– Jag önskar självklart MODO Hockey ett stort lycka till framåt där jag hoppas att laget så snart som möjligt tar steget upp till SHL.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson