Slutsålt på lördag - Viktig information inför matchen

5 november 2019 07:10
Nyhet

Nu är samtliga 7049 platser sålda i Fjällräven Center till lördagens hemmamatch mot Björklöven! Här följer viktig information inför matchen där vi uppmanar alla att komma i god tid till arenan då visitation sker av samtliga besökare. Efter matchen är det Efterfest med livemusik i entréhallen där barerna Lockerroom och Aspen även är öppna på plan två. Välkomna till en rolig kväll i Fjällräven Center!


MODO Hockey möter Björklöven i HockeyAllsvenskan på lördag där nedsläpp är 18:00 i Fjällräven Center. Samtliga 7049 biljetter är sålda till matchen vilket innebär fullsatt till sista plats!

Visitation av samtliga besökare

Vi uppmanar alla att komma i god tid till matchen då visitation av samtliga besökare sker innan entré. Besökare utan giltig biljett (ålder, kategori, sektion etc.) kommer att nekas tillträde till matchen. Besökare med biljett till sektionerna 410, bortstå (411) och 412 använder ingången på baksidan av Fjällräven Center för supportrar bortalag. Se skyltning utanför arenan.

Gällande förbundslegitimation

Spelare, ledare och domare med legitimation från Svenska Ishockeyförbundet är inte garanterad plats på någon av matcherna i HockeyAllsvenskan. Legitimationen gäller i mån av plats då de med giltig legitimation samt fotolegitimation kan hämta en ståplatsbiljett. Då den här matchen är helt slutsåld finns inga biljetter kvar att tillgå.

Kom i rött!

Det kommer att bli en härlig stämning på matchen då vi även väntar många bortasupportrar. Vi uppmanar därför alla MODOiter att komma klädda i rött - Fram med matchtröja och halsduk så färgar vi tillsammans hela Fjällräven Center!

Shoppa MODO Hockey-souvenirer på modohockeyshop.se

Fjällräven Center öppnar 16:00

Vi hälsar välkommen till festen från 16:00 när vi slår upp portarna till arenan. Restaurangen och Guldbaren är helt fullbokade för matgäster, men drop-in på Hockeymålet finns i Time Out på plan två. Samtliga barer och kiosker är öppna i Fjällräven Center där du kan ta någonting att dricka och äta för att ladda upp inför matchen. Barerna på bortastå är även öppna från 16:00.

Under matchens gång och i pauserna är samtliga barer och kiosker öppna. Var uppmärksam på de mindre kioskerna runt om i arenan som oftast har kortare kö än den stora kiosken mot entréhallen.

Efterfest med Riff Raff Ruff - Fans Corner på plan två

Direkt efter slutsignalen blir det full fart i entréhallen där livebandet Riff Raff Ruff spelar utanför Guldbaren. Alla är välkomna att stanna kvar i Fjällräven Center efter matchen där vi även håller öppet i barerna Lockerroom samt Aspen på plan två. Du som sitter i loge under matchen är välkommen att sitta kvar och fortsätta att fira segern.

På plan två vid Wall of Fame kommer Fans Corner att äga rum efter matchen då Tom Hedberg och Adam Tambellini finns på plats för att skriva autografer och prata om matchen.

Eventuellt entré till Efterfesten för personer utan biljett till matchen kommer ske först efter matchens slut då utsläpp påbörjats.

Varmt välkomna till hockeyfesten på lördag!

Till MODO Channel för mer video inför matchen