Se herrlagets försäsong på Expressen
Publicerad: 2022-08-22
HERR
MoDo Hockeys herrar kliver nu in i en intensiv matchvecka, med SCA-cupen och tre täta drabbningar framför sig, först borta mot Björklöven på tisdag kväll. Totalt återstår åtta försäsongsmatcher innan seriepremiären – och samtliga går att se hos Expressen.

Svenska Spel Trophy

Nytt för i år är att försäsongen för de HockeyAllsvenska klubbarna heter Svenska Spel Trophy. Den inleddes den 9 augusti och pågår fram till den 18 september och samtliga matcher sänds av Expressen. Totalt spelas över femtio matcher och försäsongen (cuper undantagna) summeras i en tabell hos Expressen, där alla lag rangordnas utifrån poängsnitt och som viktas beroende på motståndet. All information om upplägget finns här hos Expressen.

Expressen Premium Max

För att kunna följa försäsongen krävs ett ett abonnemang på Expressen Premium Max, som kostar 179 kronor i månaden. Alla åtta matcher som herrlaget ska spela innan seriepremiären sänds här. De går att se via dator, surfplatta och mobil och det finns stöd för både Apple TV och Chromecast. Premium Max lanserades nu under sommaren och utöver försäsongen ingår övrigt sport som SSL och Ligue 1 samt allt premiuminnehåll på Expressen.se.

Redan kund hos Bonnier News?

Alla som prenumererar på en lokaltidning inom Bonnier News Local – exempelvis Örnsköldsviks Allehanda – kan ta del av ett gratiserbjudande via sin tidning. I det erbjudandet ingår Premium Max gratis i tre månader. Länk till erbjudandet hos ÖA hittar du här.

Sändningsschemat

23 augusti: Björklöven–MoDo

24 augusti: Hudiksvall–MoDo

26 el. 27 augusti: Placeringsmatch i SCA-cupen (motstånd ej klart)

31 augusti: Djurgården–MoDo

2 september: AIK–MoDo

9 september: MoDo–Leksand

14 september: Timrå-Modo

16 september: Modo-Björklöven

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist