Gör som 1000 andra – säkra säsongskort du med!

25 maj 2022 09:30
NYHET

Vi är inne på den tionde dagen för försäljningen av säsongskort till 2022/2023 och kan meddela att vi nu har passerat 1000-gränsen.

Passa på och säkra din plats i Hägglunds Arena senast den 3 juni så tar du del av alla förmåner som ingår i startkampanjen – bland annat alla slutspelsmatcher.


Det var förra måndagen som vi kickstartade säsongskortsförsäljningen för HockeyAllsvenskan och SDHL på rodavitagrona.se. Med en på många sätt positiv och framgångsrik säsong i bagaget ser vi med stor tillförsikt på det som komma skall 2022/2023, och vi hoppas givetvis att du vill vara med oss på läktaren.

Mindre än åtta timmar efter att försäljningen hade startat var vi uppe i 300 sålda säsongskort – och nu har vi passerat 1000.

– Intresset har varit stort, större än på många år, och det är givetvis jätteroligt, säger Jonas Nilsson, som är ansvarig för privatmarknad hos MoDo Hockey.

– Då ska man ha i åtanke att vi ännu inte släppt säsongskorten på ståplatsläktaren. Med tanke på det uppsving som vi såg på den läktaren under 2021/2022 så hoppas och tror vi att vi kommer att se en mycket positiv effekt när vi släpper ståplatskorten i augusti.

Anledningen till att det i nuläget enbart är sittplatser som är tillgängliga är att vi arbetar med att ta fram en helt ny paketering för ståplatsläktaren.

Du som vill köpa säsongskort på ståplats behöver inte oroa dig för att missa de förmåner som finns under startkampanjen – dessa kommer att ingå även när ståplatskorten går till försäljning i augusti.

Hade du säsongskort under 2021/2022 och vill förnya din plats? Då använder du med fördel den länk som du har fått skickad till den e-postadress som är kopplad till ditt säsongskort.

Är du ny – eller nygammal – säsongskortsköpare? Då säkrar du din plats enklast och smidigast på rodavitagrona.se.

Notera att öppettiderna för biljettluckan i Hägglunds Arena är begränsade denna vecka – fram till klockan 12.00 på onsdagen har vi öppet, sedan är ni välkomna åter på måndag. Vid frågor och funderingar går det bra att höra av sig till [email protected].