Björn Edlund inför helgens två bortamatcher
Publicerad: 2019-01-18
Dam
I helgen väntar en ny roadtrip för MODO Hockeys damer när man reser söderut för att först ta sig an Leksand under lördagen och sedan SDE under söndag. "Nu ska vi åka och göra en bra match mot Leksand och sedan ta med det mot SDE, vara påslagna och göra allt för att ta tre poäng i båda matcherna", säger Björn Edlund i MODO Channel.

MODO Hockey tog två sköna poäng under tisdagen när Brynäs IF gästade på hemmaplan. Det var en jämn match där MODO till slut kunde dra det längsta strået i straffläggningen.

– Vi inlede matchen världigt bra och följde de saker som vi tränat på väldigt disciplinerat. Men sen började vi släppa lite på de grejerna. Brynäs gjorde det bra och vi kom inte riktigt innanför dem. De höll oss mycket på utsidan och vi sköt mycket, men det är inte de här jätteskotten. Överlag genomför vi en okej match och vi är väldigt glada att vi fick med oss två poäng, säger Björn Edlund om den matchen.

"Nu gäller det att börja koppla på"

Sex omgångar återstår nu av grundserien, inkluderat matcherna mot Leksand och SDE i helgen. Med andra ord är det en oerhört viktig och rolig del på säsongen som väntar, där varje match är av stor vikt.

– Nu gäller det att börja koppla på och vara påslagen varje match. Det är några matcher kvar innan grundserien är slut och vi går in i den viktigaste och roligaste delen av säsongen, säger Edlund och fortsätter:

– Vi har pratat mycket om att ha bra energi och de här två sista träningarna nu i veckan har det varit både bra energi och mycket skratt. Men det har ändå varit väldigt fokuserat och det känns väldigt roligt inför de här kommande matcherna, säger han.

Fri entré på onsdagens hemmamatch

Onsdagen den 23 januari tar MODO Hockey emot Karlskrona i en match som tillsammans med våra samarbetspartners blir en Enkronasmatch. Det innebär fri entré till matchen tack vare att privatpersoner och företag är med och sponsrar entrén. Boka dina gratisbiljetter omgående på modo.ebiljett.nu så fyller vi tillsammans Fjällräven Center!

Biljetter MODO Hockey - Karlskrona HK

{!C}

Till MODO Channel

Kommunikatör, MODO Hockey Robin Hedqvist