Biljettläge inför matcherna mot ÖIK och Löven

17 november 2022 16:20
INFO

Efter ett längre uppehåll från hemmamatcher i HockeyAllsvenskan drar det nu ihop sig för två intressanta matcher när vi har "Norrlandsvecka" i Hägglunds Arena och gör upp med både Östersund och Björklöven.

På torsdagen passerade vi 9 500 sålda biljetter till de två matcherna!


MoDo Hockey toppar den hockeyallsvenska tabellen efter 17 omgångar och spelet på hemmaplan har varit en klart bidragande orsak till den fina säsongsstarten. På nio hemmamatcher har det blivit sju segrar och totalt 23 av 27 poäng.

Just nu är herrlaget ute på en roadtrip, men vi ser fram emot kommande vecka då två högintressanta matcher ska spelas i Hägglunds Arena. Intresset för matcherna är stort på förhand och hittills är över 9 500 biljetter sålda totalt.

På onsdag den 23 september väntar ett möte med nykomlingen Östersunds IK, som vi har revansch att utkräva mot efter uppgörelsen i Jämtland tidigare i höst. Till den matchen är nu över 3 000 biljetter sålda och på både logeplan och i Restaurang Victory är det närmast fullsatt.

Vi har regnbågstema under matchen för att uppmärksamma och ta ställning för allas lika värde.

Säkra din plats här!

Blickar vi sedan mot lördagens match mot Björklöven – som har nedsläpp klockan 20.45 – så är nu 6 500 biljetter sålda vilket innebär att det kommer att bli fullsatt. Har du inte biljett nu men är sugen på att gå så är det hög tid att göra slag i saken.

Större delen av biljetterna som är kvar finns på Ståplats och i Kurva Carlabel. Många sektioner på sittplats är slutsålda och i skrivande stund (torsdag eftermiddag) finns bara lediga platser för lite större sittande sällskap på sektionerna 412 och 413.

Matchen är en del av HockeyAllsvenskans satsning på Movember och fajten mot prostatacancer och därtill ska vi uppmärksamma Börje Salming och kampen mot ALS.

Länk till biljettsidan hittar du här.

VIKTIGT OM UNGDOMSBILJETTER

Vi har den här säsongen en satsning där alla födda 2007 och senare går in gratis på våra matcher, förutsatt att de är medlemmar i klubben och i Lumberjacks. Detta gäller i mån av plats och då vi ser att det går mot fullsatt mot Björklöven nästa lördag inser vi också att vi inte kan garantera att det finns biljetter kvar på matchdagen.

Rådet är därför att säkra biljett i förväg. En ståplatsbiljett i Kurva Carlabel kostar 85 kronor och en på sektion Ståplats 150 kr. Biljetter hittar du på denna länk.

MISSA INTE FAMILJEDAGEN

Vi vill passa på och påminna om att det nu på söndag är familjedag i Hägglunds Arena i samband med damlagets hemmamatch mot AIK i SDHL. Nedsläpp sker klockan 16.00 men redan 14.00 öppnar vi portarna till arenan, har fritt inträde och bjuder på massor av roliga aktiviteter för både barn och vuxna.

Mer information hittar du här.

Välkommen!