Missa inte 100-årsgalan på lördag!

30 augusti 2022 15:00
EVENT

Nu på lördag den 3 september är det äntligen dags för oss att få genomföra galakvällen för vårt 100-årsjubileum. Det blir en härlig helkväll i Hägglunds Arena med allt från underhållning från kända artister till hockeysnack med legendarer.

Kom och fira med oss!


MoDo Hockey firade som bekant 100 år redan förra året, den 27 mars 2021, men på grund av pandemin och dess svårigheter behövde vi skjuta vår jubileumskväll på framtiden.

Nu är det dock bara några dagar kvar innan vi får fira på riktigt och förvandla Hägglunds Arena till en skådeplats för en folkfest. Vi har dukat upp med en härlig meny för lördagskvällen och hoppas att just DU vill komma och fira 100 år tillsammans med oss.

Intresset har varit stort och platserna till bankettmiddagen är slut. Däremot finns det fortfarande biljetter kvar på läktaren och den avslutande efterfesten.

Säkra din plats nu på denna länk! En showbiljett kostar 200 kronor.

SHOWEN

Johan Rheborg, Brolle med band, Lisa Miskovsky och Annika Wickihalder kommer att inta scenen i Hägglunds Arena. Det blir ett party som sannerligen kommer att lyfta taket på arenan.

Johan Rheborg är en av svensk humors mest centrala gestalter. Han har stått på standup-scener sedan 2006, spelat i otaliga filmer, pjäser och tv-serier och skapat flera älskade karaktärer, som Percy Nilegård, Kenny Starfighter, “Fredde” i “Solsidan” och ”Morran” i ”Morran och Tobias”.

Brolle är en av Sveriges mest kända rockmusiker med en otroligt bred repertoar. Han har medverkat på ett otaligt antal kända produktioner så som Melodifestivalen och Diggiloo. Nu står han redo under kvällen att leverera sann, härlig rock n roll.

Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare. Hon har sålt vöer 200 000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar och har, utöver sitt eget artisteri, haft stora framgångar som låtskrivare åt andra. Folkkära Lisa är högaktuell efter sin medverkan i Melodifestivalen 2022 med bidraget “Best to Come”. Låten fick en flygande start och placerade sig direkt efter släppet på Svensktoppen.

Annika Wickihalder tog Sverige med storm i Idol 2021. Med hennes otroliga och starka röst kan hon ses som den svenska motsvarigheten till storheter som Aretha Franklin.

EFTERFESTEN

Efter showen välkomnar vi samtliga gäster till en efterfest i entréhallen och på delar av plan 2. Det blir DJ och partyband och allt därtill.