Marcus Oskarsson till MODO Hockey

19 april 2017 12:42

MODO Hockey presenterade under onsdagens direktsändning i MODO Channel att backen Marcus Oskarsson är klar för spel i klubben för säsongen 2017/2018. ”En spelare med erfarenhet från spel i både SHL och HockeyAllsvenskan där vi har behov av en rightfattad back. Det känns jättebra att vi fått hans namn på papper och vi ser framför oss en kille som kan vara med och producera framåt”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Michael Sundlöv.


Marcus Oskarsson, 23, är klar för MODO Hockey för HockeyAllsvenskan 2017/2018. Den högerfattade backen från Kiruna har haft sin hockeyfostran i Luleå Hockey där han representerat U16, J18 och J20-lagen, varit ombytt under 115 matcher i SHL och även varit utlånad till Asplöven i HockeyAllsvenskan. Den senaste säsongen spelade Marcus Oskarsson i Almtuna IS och svarade då för 17 poäng (4 mål och 13 assist) på 52 matcher.

– Förutom offensiven har Marcus Oskarsson även utvecklat sin defensiva sida. Men det är den offensiva sidan han vill utveckla ytterligare och fördjupa sig i och vi har haft den positionen vakant hos oss. Därför ser vi nu fram emot att jobba med honom för att utvecklas tillsammans, sammanfattar Michael Sundlöv till MODO Channel.

Kontraktet mellan MODO Hockey och Marcus Oskarsson är på ett år över säsongen 2017/2018 där Oskarsson kommer att spela i tröja nummer 7.

Sundlöv i MODO Channel om Oskarsson och truppen