Klara Peslarová förlänger med tre säsonger

27 februari 2019 10:00
Klara Peslarová i MODO Hockey
Dam

MODO Hockey kan idag meddela att målvakten Klara Peslarová tecknat ett nytt kontrakt som gäller för de tre kommande säsongerna. "Hon är en fantastisk målvakt, en bra person och vi har nu hittat en stabilitet på målvaktssidan för en längre tid framöver", kommenterar MODO Hockeys sportchef Björn Edlund.


Klara Peslarová spelar sin första säsong i MODO Hockey och har under SDHL 2018/2019 vaktat kassen under 24 matcher för en räddningsprocent på 92,5 och 2,48 insläppta mål i snitt per match. Peslarová har nu tecknat ett nytt kontrakt som gäller för de tre kommande säsongerna, till och med 2021/2022.

– Jag är väldigt glad för den här möjligheten att fortsätta representera MODO Hockey och bära klubbens färger under de tre kommande säsongerna. Jag gillar verkligen hela organisationen, staden och laget där jag hoppas kunna bidra på ett bra sätt och fortsätta att utvecklas som målvakt, kommenterar Peslarová.

"En miljö där hon utmanas och utvecklas"

Klara Peslarová, 22, har HC Poruba som moderklubb och har sedan tidigare representerat SDE under två säsonger innan hon den här säsongen återvände till SDHL för att spela i MODO Hockey.

– Klara utvecklas hela tiden som spelare och vi har en bra miljö där hon varje vecka utmanas och tar steg i sin utveckling. Hon är redan nu en målvakt som varje match ger oss chansen att vinna och vi är alla väldigt glada över det här kontraktet som tecknats, avslutar Björn Edlund.