Rosa tema mot Tingsryd – insamling till kampen mot bröstcancer

10 oktober 2022 09:30
ROSA BANDET

MoDo Hockey genomför en insamling till förmån för Bröstcancerföreningen i Örnsköldsvik i samband med hemmamatchen mot Tingsryd nu på onsdag den 12 oktober.


Vi är inne i oktober månad och denna månad innebär mycket ishockey, men framför allt är det en månad där den ack så viktiga kampen mot bröstcancer uppmärksammas på mängder av sätt runt om i både Sverige och världen i stort.

MoDo Hockey vill hjälpa till och bidra och därför kommer matchen mot Tingsryd att ha ett särskilt rosa tema – och i samband med matchen genomför vi också en insamling.

Målet med insamlingen är att samla in så mycket pengar som möjligt till den viktiga verksamhet som Bröstcancerföreningen Örnsköldsvik står för.

Det är en lokal stödförening, både för den som drabbas av bröstcancer och för anhöriga som också drabbas när sjukdomen slår till.

KÖP BILJETT

När du köper matchbiljett online kommer du att få möjlighet att göra ett tillval när du har går vidare till betalning. Du kan välja mellan fyra olika alternativ; 10, 20, 50 och 100 kronor. Det går också bra att lägga till flera av varje alternativ.

Här hittar du biljetter till matchen!

Har du säsongskort eller är logeägare? Då kan du också bidra genom att skänka direkt till vår insamling hos Bröstcancerförbundet. Detsamma gäller givetvis dig som inte har möjlighet att gå på matchen men ändå vill bidra.

Här hittar du vår insamling. Bröstcancerföreningen Örnsköldsvik är en del av Bröstcancerförbundet och insamlingen kommer dem också till gagn.

BUDA PÅ AUKTION

Till förmån för insamlingen så har vi startat en auktion där vinnaren kommer att få tillgång till en loge till matchen mot AIK den 21 oktober. Logen har plats för upp till tio personer och i auktionen ingår även servering av mat (dryck exkluderad).

Lägg bud på logen här!

Auktionen tar slut i samband med nedsläpp på onsdag.

HANDLA AV FÖRENINGEN

Bröstcancerföreningen Örnsköldsvik kommer att vara på plats i entréhallen i Hägglunds Arena i samband med matchen mot Tingsryd. Lär dig mer om deras verksamhet, bli medlem eller varför inte köp någon av deras varor för att stötta deras verksamhet?

BIDRA DIREKT

Vill du skänka pengar direkt till Bröstcancerföreningen Örnsköldsvik kan du göra det antingen via Swish med nummer 123 389 89 62, eller via plusgirot 55 19 34-3.

Välkomna till Hägglunds Arena, där MoDo Hockey kommer att gå en kamp på isen mot Tingsryda men en ännu viktigare kamp vid sidan av!