Härlig hockeyhelg väntar – välkommen till Hägglunds Arena!

19 september 2022 11:45
PREMIÄRVECKAN

Som vi har längtat och nu är den äntligen här – premiärveckan i Hägglunds Arena! Vi har en riktigt fullspäckad hockeyhelg framför oss och hoppas att just du vill vara på plats och stötta MoDo Hockey i säsongsupptakten.


Vårt damlag hade sin säsongspremiär på bortaplan den gångna helgen men får i helgen skrinna in på isen inför hemmapubliken, först mot Brynäs på lördag och därefter mot Leksand på söndag.

Innan dess har vi fredagskvällen, där vi dukar upp till Oktoberfest i samband med att herrlaget gör sitt första framträdande i HockeyAllsvenskan 2022/2023, mot AIK.

Festlig fredag

Inför fredagsmatchen öppnar Hägglunds Arena redan klockan 17.30 och nedsläpp sker klockan 20.30 då MoDo–AIK är den avslutande höjdpunkten på HockeyAllsvenskans första SuperFredag.

Varför inte samla arbetskamraterna eller kompisgänget och ta en after work, käka och drick någonting gott, samtidigt som ni är med och "värmer upp" arenan inför start?

Det är, som sagt, Oktoberfest-tema i Hägglunds Arena kvällen till ära och dessutom blir det både förfest och efterfest. Rutinerade Riff Raff Ruff uppträder från arenans öppnande och kliver sedan upp på scenen i entréhallen igen efter slutsignalen på kvällen.

I skrivande stund, på måndag förmiddag, har 3500 personer bestämt sig för att besöka Hägglunds Arena och biljettförsäljningen tickar på i god takt. Vänta inte för länge – hitta ditt alternativ och boka din plats här!

Premiärmarschen 2022

Våra supporterföreningar Lumberjacks och MODOTIFO Support arrangerar en historisk premiärmarsch inför matchen mot AIK. Det kommer att bli en mäktig uppvisning i supporterskap – gå du också om du har möjlighet!

Info från LJ/MTS:

"Vi marscherar från en historisk plats till en annan när Lumberjacks och MTS bjuder in till Premiärmarschen 2022. Med start vid Kempehallen vandrar vi tillsammans till Hägglunds Arena och vi gör det klädda i rött där vi har med oss halsdukar och flaggor. Alla är välkomna att delta – gammal som ung, sittplats som ståplats.

Väl mött på fredag klockan 18.00 vid Kempehallen där vi samlas kort innan avfärd till Hägglunds Arena dit vi anländer i god tid innan premiärmatchen."

Hockey hela helgen

Damlaget fick med sig fyra poäng från den gångna premiärhelgen och har nu för avsikt att visa var skåpet ska stå på hemmaplan. På lördagen väntar en uppgörelse med Brynäs (nedsläpp 13.00) och på söndagen kommer Leksand på besök (nedsläpp 16.00).

Alla biljetter, både säsongskort och lösbiljetter, till fredagens match är även giltiga under lördagen och söndagen – du visar helt enkelt upp din biljett vid entrén och väljer sedan fritt var du vill sitta i arenan.

Vill du köpa biljetter till någon av helgens matcher kan du förköpa dem redan nu via denna länk.