MODO Hockey skriver kontrakt med Hugo Styf

28 maj 2020 11:10
Herr

MODO Hockey kan idag meddela att klubben signerat ett seniorkontrakt med backen Hugo Styf som gäller för de två kommande säsongerna. ”Ytterligare en stor talang på backsidan som har en lysande framtid där han kommer att få ordentligt med matcher i vinter”, kommenterar MODO Hockeys sportchef Fredrik Glader.


Hugo Styf, 17, har representerat MODO Hockey från U16 via J18 och de senaste två säsongerna även J20. På 42 matcher i SuperElit 2019/2020 svarade Styf för 21 poäng (7+14) och under säsongen kom även debuten i representationslaget där Styf var ombytt under fyra matcher i Hockeyallsvenskan. Hugo Styf har även varit uttagen i landslag kontinuerligt där han spelat från U16 till U17 och den senaste säsongen 9 matcher för småkronorna i U18-landslaget.

– Det kommer att bli spännande att följa Hugo Styf den kommande säsongen då han är en tvåvägsback som kommer att hitta sin identitet i seniorishockeyn under de kommande åren. Han har tagit stora steg den senaste tiden, inte minst med sin fysik, och det bådar väldigt gott, avslutar Fredrik Glader.

Kontraktet med Hugo Styf gäller för de två kommande säsongerna.

Kontraktsöversikt MODO Hockey 2020/2021

Fler klipp i MODO Channel