Inför bortamatchen mot Brynäs

9 september 2022 13:17
INFÖR MATCH

Efter ett par veckors uppehåll är det så dags för damlaget att spela match igen och för motståndet står Brynäs på bortaplan.


För första gången på försäsongen har damlaget full trupp, så när som på backen Taylor Wabick som ännu inte är i spel efter att ha rehabtränat. Kanadensiskan är däremot tillbaka på is och närmar sig en comeback.

LAGUPPSTÄLLNING

Målvakter

35 Lauren Bench

(1 Lisa Jönsson)

Backar

6 Emma Godin – 19 Brooke Hobson

2 Anna Andersson – 33 Ebba Tärnfjord

32 Mariam El-Mahmadi – 15 Linnéa Andersson

Kedjor

27 Morgan Wabick – 7 Lina Ljungblom – 22 Jaycee Magwood

10 Wilma Sundin – 24 Ebba Hedqvist – 23 Olivia Carlsson

34 Vendula Pribylova – 53 Jennifer Wakefield – 13 Mira Hallin

28 Tea Lökke-Nyberg – 11 Julia Perjus – 25 Maja Grundström

TRÄNARKOMMENTAR FRÅN JARED CIPPARONE

"Bortsett från Taylor så har vi alltså en full trupp för första gången och det ska bli kul att se hur vi kan använda allihop. Som det oftast är i träningsmatcherna är vårt fokus på detaljerna i spelet som vi har gått igenom och tränat på hittills. Det kommer att bli en bra värdemätare och en möjlighet att se var vi står i förhållande till ett tippat topplag som Brynäs.”

NÄSTA MATCH

Om en vecka drar SDHL 22/23 igång och för vår del inleds grundserien med bortamatcher mot Göteborg (fredag 16 september) och HV71 (lördag 17 september).

NÄSTA HEMMAMATCH

Den 24 september är det äntligen dags för hemmapremiär och för motståndet står då kvällens kombattant Brynäs IF. Dagen därpå är det återigen match i Hägglunds Arena när Leksand gästar oss. Välkomna då!