Säsongskort 2019/2020

Här är säsongskortspriserna för HockeyAllsvenskan 2019/2020 där priserna är oförändrade under erbjudandet som gäller till och med sista april 2019 - Där efter höjs samtliga pris. Priset på nedre etage i Fjällräven Center styrs av MODO Hockeys anfalls- och försvarszon.

Erbjudande

Tecknar du och betalar ditt säsongskort innan den 30 april ingår fortsättningsspel till samtliga matcher för hela säsongen samt fem stycken extra kompisbiljetter som kan nyttjas under utvalda matcher i grundserien. Du får dessutom ett årsabbonemang av MODO Channel Premium och är med i utlottningen av sittplatsbiljetter till Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres i Globen.

Du kan även utöka ditt säsongskort för HockeyAllsvenskan med samtliga matcher i SDHL 2019/2020 för endast 750kr extra.

Säsongskort SDHL 2019/2020

Stötta MODO Hockeys fortsatta framfart i SDHL genom att köpa säsongskort för säsongen 2019/2020. Säsongskortet gäller för samtliga matcher i såväl SDHL som i SM-slutspelet där en nyhet för säsongen är att platserna i Fjällräven Center är bokningsbara där alla säsongskort bokas på en specifik sittplats.

Priset för kortet är 750kr där du kontaktar biljettavdelningen på [email protected] och anger att du vill köpa ett säsongskort för SDHL. Alternativet är att du besöker oss i Fjällräven Center eller slår en signal på 0660-21 66 10.

Frågor och svar

Vad finns det för alternativ för betalning?

- Du kan antingen betala direkt via modo.ebiljett.nu eller på plats i Fjällräven Center. Vi erbjuder även förmånliga sätt att dela upp din betalning. Kom förbi oss i Fjällräven Center så berättar vi mer!

När släpps lösbiljetterna och vad blir priset?

- Biljettsläpp för HockeyAllsvenskan sker måndag 12 augusti hos MODO Hockeys biljettombud, i Fjällräven Center samt på modo.ebiljett.nu. Priset kommer att variera per match. Biljettpriset för SDHL är 100kr under grundserien för vuxen och 50kr för ungdom.

Vad kostar fortsättningsspel att köpa till säsongskortet om jag tecknar senare än 30 april?

- Tillägg för fortsättningsspel i HockeyAllsvenskan kan tecknas för 1200kr men ingår utan kostnad i samtliga sittplatskort om du tecknar och betalar ditt kort innan 30 april.

Vad kostar säsongskort i HockeyAllsvenskan för pensionärer?

- På sektionerna 206 och 213 finns säsongskort för pensionärer för 3295kr under kampanjperioden till och med 30 april 2019.

Vad kostar säsongskort i HockeyAllsvenskan för ungdom?

- För personer födda 2001 eller senare finns säsongskort på sittplats för 1500kr under kampanjperioden.

Vad kostar säsongskort i HockeyAllsvenskan för handikapp-platser?

- Säsongskort finns på samma positioner som tidigare och kostar 3295kr under kampanjperioden till och med 30 april.

Vad kostar säsongskort i HockeyAllsvenskan för ståplats?

- Säsongskort för ståplats kostar under perioden för erbjudandet 1595kr för HockeyAllsvenskan 2019/2020 och då ingår förtur till biljettsläpp i fortsättningsspel.

Vad finns för alternativ för säsongskort ståplats i HockeyAllsvenskan?

- Du som är medlem i MODO Hockeys supporterförening Lumberjacks får rabatt och priset 900kr för ståplats under kampanjperioden. Priset för dig som är ungdom, född 2001 eller senare, är likt tidigare 800kr. I samtliga ståplatskort ingår grundserie och vid eventuellt fortsättningsspel har säsongskortsinnehavare förtur till biljettsläpp.

Kontakta biljettavdelningen på [email protected]besök oss i Fjällräven Center, förläng eller boka ditt säsongskort på modo.ebiljett.nu eller slå en signal på 0660-21 66 10 för att tecka ditt säsongskort.