Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Timrå
TIK

Särkijärvi: "Roligt att möta seriens bästa lag"

19 oktober 2017 15:06
Herr

MODO Hockey laddar om för hemmamatch igen när Timrå IK gästar Fjällräven Center på fredag kväll. "Jag hoppas på ett riktigt bra tryck och stöd från läktarplats", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Hans Särkijärvi till MODO Channel inför matchen.


MODO Hockey kommer senast från förlust på bortaplan mot Almtuna och hade inte en lyckad roadtrip sett till noll poäng från tre matcher på fem dagar.

– Det var blandat spelmässigt med bra perioder mot Vita Hästen medan matchen mot Pantern inte var en bra prestation där vi inte var värda alls att ta poäng då de var bättre än oss, sammanfattar Hans Särkijärvi till MODO Channel och fortsätter:

– Sista matchen mot Almtuna var första perioden bra medan andra perioden var väldigt olycklig och vi måste spela på ett annat sätt under våra dåliga perioder i matcher.

Torsdagens träning i MODO hallen

MODO Hockey tränade under torsdagen i MODO hallen dit spelarna åkte ombytta då Fjällräven Center är bokad för event under onsdag och torsdag.

– Det var en bra träning idag och vi är vid gott mod. Skönt att komma hem efter nära en vecka borta och idag tränade vi lite blandad med powerplay, försvarsspel och ingångar i anfallszon. Isen var bra och det är härligt att vara ute på de olika rinkarna här i närområdet, kommenterar Särkijärvi.

Se hela träningen i MODO Channel Premium

"Hoppas på bra tryck från läktaren"

MODO Hockey ställs nu mot serieledarna Timrå IK i det första västernorrlandsderbyt för säsongen. Timrå kommer senast från förlust i mötet mot Leksand men har samlat 21 poäng på säsongens första 10 matcher för ledning i HockeyAllsvenskan 2017/2018.

– Det ska bli välidgt roligt att möta seriens bästa lag och det ska bli en härlig utmaning för oss att möta Timrå just nu. Det är även härligt att komma hem igen och få en match på hemmaplan i Fjällräven Center, vi är laddade och jag hoppas på ett riktigt bra tryck och stöd från läktarplats, avslutar Hans Särkijärvi.

Läget i MODO Hockey

MODO Hockey kommer till spel utan skadade Tommy Enström och Marcus Oskarsson. Oskarsson utgick från matchen mot Almtuna och kommer att missa de närmaste 3-4 veckornas matcher. Laget tas ut på matchdagen.

Tryck efter biljetterna

Fler sektioner på övre etage är öppnade inför matchen dit trycket på biljetter är högt. Det är fullbokat på logeplan, i restaurangen och i Guldbaren där drop-in för mat finns i sportbarerna Time Out och Aspen. Matchen startar 19:00 på fredag 20/10 där Fjällräven Center öppnar dörrarna 17:00.

Förköp biljetter till MODO Hockey - Timrå IK