Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Tingsryd
TAIF

Hans Särkijärvi inför onsdagens hemmamatch mot Tingsryd

24 oktober 2017 15:25
Herr

MODO Hockey laddar för hemmamatch på onsdag kväll när Tingsryd kommer på besök till Fjällräven Center för säsongens första möte i HockeyAllsvenskan 2017/2018. "Det gäller för oss att komma tillbaka till grunderna", kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel inför matchen.


Fredagkvällens derby i Fjällräven Center slutade med förlust för MODO Hockey där Timrå IK gick från 1-2 till 1-4 i den tredje perioden i en match där Tim Wahlgren gjorde sitt första mål för säsongen. Nu har laget laddat om under inledningen av den här veckan för att på onsdag kväll ta emot Tingsryd hemma i Fjällräven Center.

– Vi har pratat om att framförallt komma tillbaka till grunderna i spelet. Det är olika typer av individuella misstag som har sårat oss rejält under de senaste matcherna och det i sig är svårt att värja sig mot. Men det handlar om att skapa trygghet, kommenterar Hans Särkijärvi till MODO Channel och fortsätter:

– Under måndag och tisdag har vi tränat spelmoment samt skridskoåkning, i vanlig ordning. Vi har även haft individuella samtal med spelarna under måndag där vi hade genomgående bra samtal. Spelarna är kloka och förnuftiga och det gäller för oss att nu hitta tillbaka till det enkla och till tryggheten i grundspelet.

"En tuff uppgift som väntar"

Tingsryd har spelat in 14 poäng på 11 matcher och kommer senast från en 1-0-seger på hemmaplan. Jacob Dahlström blev ende målskytt när Tingsryd tog tre poäng hemma mot IK Pantern.

– Vi har inte tittat så mycket på Tingsryd ännu utan fokuserat på vårt eget lag. Men det är precis som tidigare matcher en tuff uppgift som väntar där det handlar om att göra en bra, egen, insats för att vinna, kommenterar Hans Särkijärvi och avslutar:

– Spelarna känner sig pigga, de känner att det är bra fart i benen och vi ser fram emot matchen.

Läget i MODO Hockey

Marcus Oskarsson och Tommy Enström saknas på grund av skador och kommer inte till spel i matchen.

Förköp biljetter till onsdages match på modo.ebiljett.nu