Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
MoDo
MoDo

Björn Hellkvist inför onsdagens bortamatch mot Karlskrona

2 oktober 2018 14:27
MODO Channel

Under onsdagen reser MODO Hockey söderut för bortamatch mot Karlskrona i HockeyAllsvenskan, och det är ett nytt Karlskrona som tränare Björn Hellkvist tycker sig se i år. "Vi kommer möta ett nytt Karlskrona som spelar en intensivare hockey, en mer publikfriande och temporik ishockey än de har spelat tidigare", säger huvudtränare Björn Hellkvist.


På onsdag rullar HockeyAllsvenskan vidare. Omgång fem väntar och Karlskrona HK står för motståndet, en motståndare som Björn Hellkvist tror blir svåra att åka ifrån.

– Vi kommer få fullt upp imorgon och det gäller att vi är påkopplade och har hög kvalité i vårt passningsspel för jag tror det blir svårt att åka ifrån dem.

Hellkvist menar att KHK är ett tempostarkt lag som det gäller att man flyttar pucken snabbt mot.

– Jag tror att det blit en väldigt tempostark match. Det att är nog två av seriens 4-5 tempostarkaste lag som kommer stångas där ute på isen imorgon, säger Hellkvist.

Senast kommer herrarna fnrå en seger mot Leksand och tränare Hellkvist menar att det finns mycket att plocka med sig från den matchen.

– Vårt passningspel är näsan klanderfritt. Spelet utan puck är också bra. Men överlag är det en bra insats där vi kan ta med det mesta. Kan återupprepa den instatsen som vu gjorde mot Leksans finns det goda förutsättningar att vinna, säger han.

Till MODO Channel