Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Västerås
VIK

Björn Hellkvist inför söndagens hemmamatch mot Västerås

13 oktober 2018 14:36
Herr

På söndag spelar herrarna sin andra match för helgen när man tar emot Västerås HK på hemmaplan i Fjällräven Center. "Det kommer vara som med alla matcher hittills, vi har spelat åtta matcher och det har varit åtta matcher där vi fått kriga ute på isen. Så det är bara att ställa in oss på det även mot Västerås", säger Björn Hellkvist.


MODO Hockey kommer till spel med fem raka segrar efter att ha slagit Västervik med hela 5-2 under fredagskvällen. Nu väntar Västerås IK när de gästar under söndagen, en utmaning som herrarna känner sig väl förberedda inför.

– Vi har gått igenom matchen som vi spelade igår. Analyserat den och sedan har vi hunnit med en träning där vi slipat på detaljer som vi inte var nöjda med under första- och andra perioden igår, säger Björn Hellkvist.

Spelvändningarna emot sig är något som Björn Hellkvist inte var nöjd med i matchen mot Västervik och som han hoppas laget kan få bort till på söndagen.

– Hur vi attackerar målet är något som vi har pratat om när vi analyserat matchen. När vi attackerat så har vi fått många spelvändningar emot oss. Dock är det är en rätt komplex fråga, för de är något som kommer när vi spelar vårt offensiva spel, säger han.

Precis som många av de andra matcherna som laget spelat under säsongen, så tror Björn Hellkvist att det blir en intensiv matchbild mot Västerås.

– Det kommer vara som med alla matcher hittills, vi har spelat åtta matcher och varje match har vi fått kriga ute på isen. Så det är bara att ställa in oss på att vi kommer få göra det även mot Västerås. Nu har vi förmånen om att inte behöva resa nu när vi har två täta matcher och det ska vi försöka utnyttja, säger han.

Söndagens match mot Västerås startar 15:00. Direkt efter matchen spelar damerna mot Göteborg, har du besökt oss under herrarnas match gäller samma biljett även på damernas.

Biljetter hittar du här!