Hemma
Södertälje
SSK
Borta
MODO
MODO

Björn Hellkvist inför fredagens bortamatch mot Södertälje

3 januari 2019 15:58
Herr

MODO hockeys herrar inleder det nya året med två stycken bortamatcher och en liten roadtrip. Under fredagen inleder man resan när man gästar Södertälje SK, och med en bra träningsvecka i ryggen känner laget sig väl redo för utmaningen. "Det känns väldigt bra. Träningarna har varit fartfyllda, vårt powerplay har sett bra ut och vi har ett mycket bättre pucktempo", säger Björn Hellkvist efter torsdagens träning.


Med två raka segrar, och två raka hållna nollor är det ett glatt MODO Hockey som gör sig redo för det nya årets första matcher, och man gör det med två stycken bortamatcher.

– Stämningen verkar vara på topp i truppen. De här två vinsterna i mellandagarna tror jag har gjort oss gott. Vi fick hålla nollan två matcher och det känns som att vi har en tro på det vi gör. Det är en god känsla i truppen, säger Björn Hellkvist.

Första matchen spelas under fredagskvällen och man ställs mot ett formstarkt Södertälje SK som tagit elva poäng de senaste fem matcherna.

– Vi möter ett Södertälje som är ganska bra just nu. De har lite flow i allt som de gör och spelar med hyfsad fart. De har flera skickliga spelare och har några trollkarlar som det gäller att se upp med, säger Hellkvist och fortsätter:

– Det gäller att vi ledare gör en bra scouting av laget och en bra presentation för laget. Men också att killarna tar åt sig och inte fokuserar bara på det som Södertälje gör bra, utan även på det som vi ska göra.

MODO-seger senast lagen möttes

Lagen har endast mött varandra en gång den här säsongen, då slutade matchen 3-0 och hemmavinst för MODO Hockey.

Till MODO Channel

Nästa hemmamatch

Härnäst väntar två stycken bortamatcher, men redan nu börjar vi ladda inför det spännande derbyt som väntar nästa gång vi spelar på hemmaplan. Den 9 januari kommer på Björklöven på besök för en riktig hockeyfest! Det förväntas bli mycket publik där kvällen fortsätter även efter matchen med en trubadur och härlig stämning.

Biljetter till matchen hittar ni här: Modo.ebiljett.nu