Hemma
MODO
MODO
Borta
Västervik
VVIK

Björn Hellkvist inför måndagens hemmamatch

18 mars 2019 11:45
Herr

MODO Hockey möter Västerviks IK på måndag kväll där pucken släpps 19:00 i Fjällräven Center. Matchen är det fjärde mötet av fem i Slutspelsserien där en seger och tre poäng är ett måste för MODO Hockey. "Vi kommer att gå in med en framåtlutad och offensiv inställning till match", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist.


MODO Hockey kommer senast från förlust i bortamatchen mot Västerås på lördag kväll där matchen slutade 2-2 under ordinarie tid och 3-2 till Västerås efter förlängning.

– Det var en bra match senast då den både var fartfylld och underhållande mellan två bra lag. Dock sjukt surt att förlora matchen och även om jag tycker vi förtjänade att vinna så gjorde vi inte det, kommenterar Björn Hellkvist och fortsätter:

– Deras chanser kommer av att vi går för det när det står 1-2 då vi ville vinna matchen med fler mål än så. Det var ett måste för oss och det var en risk vi tog för att kunna gå hela vägen. Nu satte vi inte våra chanser.

"Möjligheten finns fortfarande"

Det är nu ett svårt läge för MODO Hockey att ta sig vidare från Slutspelsserien där resultat i övriga matcher även spelar in under de sista två omgångarna.

– Det är egentligen samma läge som som inför matchen hemma mot Karlskrona där vi måste göra vårt. Så länge fönstret fortfarande är öppet i den sista omgången så har vi gjort det bra och möjligheten finns fortfarande. Skulle det vara stängt har vi ändå gjort vårt allra bästa, kontaterar Hellkvist.

MODO Hockey möter nu Västerviks IK som har en inspelad poäng under de tre av fem matcher som spelats av Slutspelsserien. Pucken släpps 19:00 i Fjällräven Center.

– Jättesvårt att scouta eller veta hur Västervik kommer till match. Men vi måste utgå ifrån att de kommer göra sin bästa match i hela Slutspelsserien mot oss och det gäller att sedan ta det därifrån, avlsutar Hellkvist.

Inga förändringar att vänta

MODO Hockey kommer till spel med samma lag som i de tidigare matcherna i Slutspelsserien där inga förändringar är att vänta till måndagens möte mot Västervik.

Smidigast tillvägagångssätt - Förköp dina biljetter

Det klart smidigaste sättet att förköpa biljetter är via Internet och modo.ebiljett.nu eller via något av våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd.

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart.

Välkommen till Fjällräven Center!