Hemma
MODO
MODO
Borta
Karlskrona
KHK

Björn Hellkvist inför måndagens möte mot Karlskrona

30 september 2019 11:50
Herr

MODO Hockey tar emot Karlskrona HK hemma i Fjällräven Center där nedsläpp är 19:00 på måndag kväll. "Vi har jobbat upp en lagom frustration och irritation vilket märks på uppladdningen inför matchen", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel.


MODO Hockey kommer senast från förlust på bortaplan mot Södertälje SK där fredagens match i Scaniarinken slutade 6-2. MODO Hockeys målskyttar i matchen var Jonathan Johnson och Henrik Björklund.

– Nummer ett senast är att vi tar för mycket utvisningar. Sen blir vi tveksamma när vi släpper in mål i numerärt underläge, mål släpper man in men då måste man fortsätta att tro på det man gör och inte hitta på en massa andra saker. Men det gjorde vi och släppte totalt fyra mål i penalty kill och då vinnar man inga matcher, kommenterar Björn Hellkvist till MODO Channel och blickar sedan framåt mot dagens match:

– Vi vill komma ut intensivt och ta kommandot.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Joakim Hagelin var tillbaka i den senaste matchen där Magnus Häggström inte var med på resan till Södertälje. Häggström missar även kvällens match.

Förköp biljetter till matchen

Det enklaste och billigaste sättet att skaffa biljetter inför match är att besöka något av våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd eller köpa biljett på modo.ebiljett.nu. Välkommen till Fjällräven Center där pucken släpps 19:00!