Hemma
MODO
MODO
Borta
Vita Hästen
VIT

Björn Hellkvist inför mötet mot Vita Hästen

15 oktober 2019 14:09
Herr

MODO Hockey tar på onsdag kväll emot Vita Hästen i Fjällräven Center. Pucken släpps 19:00 för lagens första möte mot varandra den här säsongen. "Vita Hästen spelar en hockey som vi kan vända till vår fördel. Det kommer att vara en köttmur då de är duktiga på det spelet, så det gäller att ha tålamod", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel inför matchen.


MODO Hockey har två raka segrar inför onsdagens match mot Vita Hästen. På hemmaplan har dessutom de senaste tre matcherna slutat med segrar då det bjudits in till riktiga målkalas och 17-2 i målskillnad på de matcherna. MODO ligger inför onsdagens match på femte plats i tabellen med 14 inspelade poäng på nio matcher.

Vita Hästen har startat säsongen med fyura segrar på nio matcher och har spelat in 12 poäng för en nionde plats i HockeyAllsvenskan 2019/2020. Senast kommer laget från Norrköping ifrån en uddamålsförlust på hemmaplan där Karlskrona vann med 2-3.

Läget i MODO Hockey

Adam Tambellini kommer till Örnsköldsvik under tisdag eftermiddag. I skrivande stund är forwarden inte klar för spel och det återstår att se om alla papper hinner bli klara i tid inför nedsläpp. Om Tambellini inte spelar är inga ändringar att vänta i jämförelse med den senaste matchen.

Till MODO Channel

Ceremoni för Björklund inför nedsläpp

I den senaste hemmamatchen svarade Henrik Björklund för mål nummer 150 i HockeyAllsvenskan och det vill ligan tillsammans med MODO Hockey givetvis uppmärksamma. Inför nedsläpp i onsdagens hemmamatch kommer Björklund därför att ute på isen få ta emot en gåva från HockeyAllsvenskan.

Oktoberfest står på tur fredagen den 25/10

Biljetter till onsdaghens hemmamatch förköper du som vanligt på modo.ebiljett.nu och nästa hemmamatch är fredagen den 25 oktober. Då är det inte bara Hockeyfredag med After Work och livemusik på Efterfesten, temat är även Oktoberfest där du redan nu ska ringa in datumet i kalendern och skaffa biljetter till en festlig fredag tillsammans med oss i Fjällräven Center!

Förköp biljetter till samtliga hemmamatcher på modo.ebiljett.nu