Hemma
MODO
MODO
Borta
Björklöven
IFB

Björn Hellkvist inför lördagens hemmamatch

7 november 2019 14:20
Herr

MODO Hockey laddar för match på hemmaplan mot Björklöven. Nedsläpp är 18:00 i ett fullsatt Fjällräven Center. "Vi tränar på som vanligt då det ändå kommer att bli ett stort påslag inför matchen med tanke på både inramning och motstånd", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel inför matchen.


MODO Hockey kommer senast från seger på hemmaplan över Södertälje SK där söndagens match slutade 9-3 efter bland annat hattrick från såväl Adam Tambellini och Patrik Karlskvist. I och med den segern har MODO nu nio raka matcher med trepoängare inför mötet mot Björklöven på lördag i Fjällräven Center.

Björklöven toppar HockeyAllsvenskan 2019/2020 och gör det med 36 poäng på 16 spelade matcher. Senast kommer Björklöven från förlust på hemmaplan mot Västerås med 0-2 och har tre trepoängare under de fem senaste matcherna. Björklöven vann säsongens första möte mot MODO Hockey i omgång två där matchen i Umeå slutade 3-2 efter övertid.

– Jag försöker att tona ner matchen så mycket som det går och vi har ännu inte tagit upp det i gruppen. Jag vet att det kommer bli ett påslag och jag behöver inte spä på det. Det kommer bli en extra tändvätska mot Björklöven, det vet vi, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel och fortsätter:

– Vi har jobbat på detaljer både högt uppe och nere i egen zon. Det finns små detaljer som vi kan göra bättre där de små detaljerna kommer att göra oss till ett mycket bättre lag.

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Mattias Norlinder spelar med juniorlandslaget och missar lördagens match. I övrigt finns alla spelare tillgängliga.

– Det är bra i laget, lite småskavanker bara då vi haft en period med långa bortaresor som sliter lite extra. Men vi har nu bra möjligheter till träningar och matcher på hemmaplan, vilket känns bra. Alla är friska, krya och kör på, avslutar Hellkvist.

Fullsatt - Kom i tid till matchen!

Matchen är helt slutsåld och då det även kommer ske visitation inför entré uppmanar vi alla att komma i så god tid som möjligt inför nedsläpp som sker 18:00. Fjällräven Center öppnar 16:00 - Varmt välkommen på matchen!

Viktig information inför matchen